020 741 6690

KONTAKTBEGÄRAN

LISÄÄ MYYNTI- JA ASIAKASPALVELUVOIMAA FINPREMIUMILLE – JYRKI LEHTINEN ALOITTI 2.3.2020

02.03.2020

Finpremium Oy:n hoitosopimusten volyymi kasvoi vuonna 2019 erittäin suotuisasti, kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli lähes 25%. Hyvää kehitystä edelleen vauhdittamaan Finpremium Oy:ssa aloitti 2.3. Senior Consultantin tehtävässä merkonomi Jyrki Lehtinen, joka siirtyi palvelukseemme yritysmyyntipäällikön tehtävästä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvasta.

Jyrki Lehtisellä on vastuualueenaan vakuutusmeklaripalveluiden myynti yrityksille ja yrittäjille. Jyrkin myötä Finpremiumin osaaminen vahvistuu erityisesti vastuuvakuutuksissa ja henkilöstön vakuuttamisessa ml. sairaskuluvakuutukset. Hänellä on vahva yli 25 vuoden osaaminen ja kokemus finanssitoimialalta ja erityisesti yritysvakuutuksista. Toimipisteenä hänellä on päätoimipisteemme Vantaalla ja toimialueenaan koko Suomi. Aikaisemmin Jyrki Lehtinen on toiminut mm. If:ssä ja Fenniassa yritysasiakkaiden asiakkuudesta ja vakuutuksista vastaavana yhteyspäällikkönä.

UUSIMMAT UUTISET

KORONA ON STRATEGINEN KRIITTINEN RISKI YRITYKSILLE JA YRITTÄJILLE

02.04.2020

Riskien hallinta voidaan jakaa kahteen eri tavalla hallittavaan riskikokonaisuuteen: riskien siirtoon ja riskien hallint

Lue lisää