020 741 6690

KONTAKTBEGÄRAN

LISÄÄ MYYNTI- JA ASIAKASPALVELUVOIMAA FINPREMIUMILLE – JYRKI LEHTINEN ALOITTI 2.3.2020

02.03.2020

Finpremium Oy:n hoitosopimusten volyymi kasvoi vuonna 2019 erittäin suotuisasti, kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli lähes 25%. Hyvää kehitystä edelleen vauhdittamaan Finpremium Oy:ssa aloitti 2.3. Senior Consultantin tehtävässä merkonomi Jyrki Lehtinen, joka siirtyi palvelukseemme yritysmyyntipäällikön tehtävästä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvasta.

Jyrki Lehtisellä on vastuualueenaan vakuutusmeklaripalveluiden myynti yrityksille ja yrittäjille. Jyrkin myötä Finpremiumin osaaminen vahvistuu erityisesti vastuuvakuutuksissa ja henkilöstön vakuuttamisessa ml. sairaskuluvakuutukset. Hänellä on vahva yli 25 vuoden osaaminen ja kokemus finanssitoimialalta ja erityisesti yritysvakuutuksista. Toimipisteenä hänellä on päätoimipisteemme Vantaalla ja toimialueenaan koko Suomi. Aikaisemmin Jyrki Lehtinen on toiminut mm. If:ssä ja Fenniassa yritysasiakkaiden asiakkuudesta ja vakuutuksista vastaavana yhteyspäällikkönä.

UUSIMMAT UUTISET

FINPREMIUM LAAJENTAA ALUEELLISTA KATTAVUUTTA – JOUNI JUUTINEN ALOITTI 3.9.2020 LAHDESSA

07.09.2020

Finpremium Oy:n liiketoiminnan kasvu on jatkunut edelleen hyvin ja suunnitelmien mukaisesti vuonna 2020. Laajennamme alu

Lue lisää