020 741 6690

KONTAKTBEGÄRAN

FINPREMIUM OY OSALLISTUI VUOKRANANTAJARISTEILYLLE

10.06.2019

Finpremium Oy osallistui Suomen Vuokranantajat ry:n 20-vuotisjuhlaristeilylle, joka pidettiin MS Silja Serenadella 7.-9.6.2019. Juhlaristeilyyn osallistui tällä kertaa ennätykselliset 260 osanottajaa.

Osana seminaariohjelmaa Pekka Määttä Finpremiumista piti esityksen aiheesta Vuokranantajan vakuutusviidakko – Mitä on tarjolla ja miksi pitäisi ottaa vakuutus?

Esityksessä Määttä kävi läpi vuokranantajien riskien hallintaa ja mitä ovat markkinoilla olevat vuokranantajille tarjottavat vakuutukset sekä mitä pitää ottaa huomioon vakuutusta valittaessa.

Suomen Vuokranantajat ry on vuoden 1999 alussa perustettu valtakunnallinen vuokranantajien etujärjestö, jonka toimialueena on koko Suomi. Yhdistyksessä on jäseninä sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä ja muita yhteisöjä. Esitysmateriaali on luettavissa jäsenille Suomen Vuokranantajien sivuilla, johon pääset tästä: https://vuokranantajat.fi/

Janne Kataja juonsi rentoon tyylinsä puhujat lavalle.

UUSIMMAT UUTISET

KORONA ON STRATEGINEN KRIITTINEN RISKI YRITYKSILLE JA YRITTÄJILLE

02.04.2020

Riskien hallinta voidaan jakaa kahteen eri tavalla hallittavaan riskikokonaisuuteen: riskien siirtoon ja riskien hallint

Lue lisää