020 741 6690

KONTAKTBEGÄRAN

Finpremium Oy jatkaa kasvuaan ja vahvistaa osaamistaan

28.09.2018

Finpremium Oy on kasvanut viime vuosina vauhdikkaasti ja tavoittelee kasvua edelleen. Vuonna 2017 kasvua oli 34 % edellisvuoteen verrattuna liikevaihdon ollessa 827.000 €. Kasvua tukemaan Finpremiumiin on palkattu lisää myynti- ja riskiosaamista.

Yhtiön toimitusjohtajana aloitti 7.8.2018 Hannu-Pekka Mäkinen. Hannu-Pekalla on vahvaa osaamista erityisesti kuljetus- ja vastuuriskeistä. Hannu-Pekalla on paljon kokemusta myös tuotteiden ja digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Hannu-Pekan vastuulla tulemaan olemaan liiketoiminnan kehittäminen ja päivittäisen toiminnan johtaminen. Hannu-Pekka toimii myös vakuutusmeklarina.

Hannu-Pekka on viimeksi toiminut tavara- ja kuljetusvastuuvakuutusten underwriterina Alandia vakuutuksessa. Tätä aiemmin hän toimi riskiasiantuntijana kuljetus- ja vastuuvakuutuksissa If vahinkovakuutuksessa.

Finpremiumin myyntijohtajana aloitti 3.9.2018 Pekka Määttä. Hän on aikaisemmin mm. vastannut Tapiola-yhtiöissä Yritysvakuutus- ja korvausosastosta ja Yritysmarkkinoinnista, Elisassa henkilö- ja pk-yritysasiakasmyynnistä, Pohjantähdessä myynnistä ja vakuutustuotannosta, Säästöpankkiliitossa myynnin johtamisesta ja vakuutusyhteistyöstä sekä Dirica Group Oy:ssa myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Finpremiumissa ovat vuoden 2018 aikana aloittaneet myös Marko Makkonen, Kari-Pekka Pehkonen, Tarmo Collin, sekä Sanna Maaranen. Heidän vastuullaan on uusasiakashankinta sekä asiakaspalvelu. Heillä kaikilla on pitkä tausta eri vakuutusyhtiöissä ja siten vahva osaaminen yritysvakuuttamisesta ja asiakaspalvelusta. Uudet työntekijät yhdessä Finpremium kokeneen kaartin kanssa varmistavat, että asiakkaat saavat jatkossakin ensiluokkaista ja osaavaa palvelua.

Finpremium Oyn hallituksen puheenjohtaja Jari Heino kertoo, että koko vakuutusmeklariala kasvaa Suomessa voimakkaasti. Asiakkaiden tarpeet ovat entistä vaativampia ja siksi Finpremium panostaa entistä vahvemmin asiakkaiden liiketoiminnan tuntemukseen ja riskiosaamiseen. Lisäksi Finpremiumissa jatketaan omien toimintojen ja palvelujen kehittämistä tulevaisuuden asiakastarpeita ajatellen. Siihen Hannu-Pekka ja uudet työntekijät tuovat arvokasta lisäpanosta.

Finpremium Oy on Suomen Vakuutusmeklariliiton jäsenyritys ja osa kansainvälistä Global Broker Network yhteisöä. Finpremium Oy:ssä työskentelee kaikkiaan 15 vakuutusalan ammattilaista.

Lisätietoa
Hannu-Pekka Mäkinen
Toimitusjohtaja
040 137 1335

UUSIMMAT UUTISET

KORONA ON STRATEGINEN KRIITTINEN RISKI YRITYKSILLE JA YRITTÄJILLE

02.04.2020

Riskien hallinta voidaan jakaa kahteen eri tavalla hallittavaan riskikokonaisuuteen: riskien siirtoon ja riskien hallint

Lue lisää