020 741 6690

KONTAKTBEGÄRAN

Corona Capital Oy ja Finpremium Oy yhteistyössä

10.04.2019

Finpremium Oy ja Corona Capital Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka vahvistaa kykyämme palvella asiakasta yritysrahoitukseen liittyvissä asioissa.

Toimitusjohtaja Olli-Pekka Seppälä Corona Capital Oy:stä: ”Meillä on hämmästyttävän paljon yhteistä Finpremiumin kanssa, vaikka toimimme kokonaan eri alalla. Olemme molemmat yrityksinä panostaneet hyvään ja joustavaan asiakaspalveluun ja tunnemme asiakkaamme myös etunimeltä. Toimimalla yhdessä vakuutusmeklarin kanssa voimme antaa asiakkaallemme kokonaisvaltaisempaa palvelua ja auttaa heitä keskittymään omaan liiketoimintaansa tietäen, että asiakkaan vakuutukset ovat hoidettu parhaalla mahdollisella tavalla”.

Corona Capital Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka on erikoistunut Rahoittaja.fi -laskurahoituspalvelun ylläpitoon ja kehitykseen. Rahoittaja.fi auttaa yrityksiä nopeuttamalla niiden kassankiertoa ostamalla yritysten välisiä myyntilaskuja. Lisäksi Corona Capital Oy rahoittaa yrityksiä myöntämällä yrityslainaa. Corona Capital Oy:n kautta hoituvat myös yritysten perintä- ja laskutusasiat sekä luottotietokyselyt. Lisäksi yritys palvelee asiakkaita tilitoimisto-, lakimies ja rahoituskonsultointiasioissa.

Kuten Finpremium Oy, niin myös Corona Capital Oy palvelee yrittäjiä ja yrityksiä ympäri Suomen ja on täysin suomalaisomisteinen yritys.

Kumppanimme Corona Capital Oy täydentää hyvin palveluvalikoimaamme. Finpremium Oy:n toimitusjohtaja Hannu-Pekka Mäkinen kertoo, että ”on pelkästään asiakkaamme etu, että asiakkaillamme on saatavissa joustava ja nopea rahoitusmahdollisuus. Näin voimme palvella asiakasta entistäkin paremmin”.

Lisätietoja antavat:

Olli-Pekka Seppälä

Toimitusjohtaja

Corona Capital Oy

040 749 0291

ja

Hannu-Pekka Mäkinen

Toimitusjohtaja

Finpremium Oy

040 137 1335

UUSIMMAT UUTISET

Suomen Vuokranantajat ry teetti Finpremium Oy:lla vertailun markkinoilla tarjolla olevista yksityisten vuokranantajien vakuutusvaihtoehdoista.

20.11.2019

Asuntosijoittamisen yleistyessä yhä useammat vakuutusyhtiöt ovat alkaneet tarjota vuokranantajille suunnattuja va

Lue lisää