020 741 6690

KONTAKTBEGÄRAN

Asianajotoimisto Fortis Oy ja Finpremium Oy yhteistyössä

22.10.2018

Finpremium Oy ja Asianajotoimisto Fortis Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka vahvistaa entisestään kykyämme palvella asiakasta vaativissa kuljetus-, vakuutus-, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvissä asioissa.

Fortiksen Miina Vuorela toteaa, että ”palveltuani vakuutusyhtiön yritysasiakkaita lakimiesasiantuntijana kymmenen vuotta edellä mainittujen oikeudenalojen parissa, olen palannut takaisin asianajomaailmaan. Perustin oman asianajotoimiston, jotta voin tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisempaa palvelua ja auttaa heitä keskittymään omaan liiketoimintaansa”.

Miina Vuorelalla on vankkaa kokemusta useasta asianajotoimistosta, mutta myös yli kymmenen vuoden kokemus vahinkovakuutusyhtiön yhtiölakimiehen ja korvauslakimiehen tehtävistä. Finpremium Oy:n toimitusjohtaja Hannu-Pekka Mäkinen kertookin, että ”Miina Vuorela on asiantuntijatiimiimme todella hyvä ammattilainen ja vahvistaa entisestäänkin Finpremiumin osaamista kuljetus- ja logistiikka-alalla. Näin voimme palvella asiakasta entistäkin paremmin”.

Lisätietoja antavat:

Miina Vuorela
Asianajaja
Asianajotoimisto Fortis Oy
0400 393 144

ja

Hannu-Pekka Mäkinen
Toimitusjohtaja
Finpremium Oy
040 137 1335

UUSIMMAT UUTISET

FINPREMIUM OY STÄRKER SIN TJÄNSTKOMPETENS: MIKAEL FORSTÉN BÖRJADE

23.09.2019

Mikael Forstén startade den 23 september i Finpremium som seniorkonsult. Han ansvarar för företag och företagare och

Lue lisää